top of page

Contact

LIVE chatten met één meteoroloog.

Heb jij een vraag over het weer op een bepaalde Nederlandse locatie, of wil jij weten wat de laatste ontwikkelingen zijn omtrent naderend noodweer? Dan kan je LIVE chatten met onze meteoroloog. Soms kan het even duren voordat wij reageren, in dat geval heeft de meteoroloog even pauze. U ontvangt een mailtje op het moment dat wij wij gereageerd hebben, dus u hoeft niet te blijven wachten.

LIVE chatten is gratis.

Wij zijn de enige weerbureau van heel Europa die deze gratis 24/7 chatfunctie aanbieden. Helaas kost deze functie ons een hoop tijd, inspanning, en geld. Wij vragen daarom om een bedrag naar keuze te doneren zodat wij deze gratis chatfunctie kunnen blijven aanbieden. 

Wij hebben totaal inmiddels meer dan 50,000 volgers, en wij ontvangen gemiddeld 350,000 tot 500,000 bezoekers per jaar op onze website. Geef iedereen een kans om met de meteoroloog te kunnen chatten: Stel maximaal 2 vragen per chatsessie, en gebruik de chat maximaal 1x 24 uur.
Bij misbruik van de chat, wordt je toegang tot de website en facebookpagina permanent geblokkeerd. 

Hou je aan de huisregels: 

Schelden & discrimineren is niet toegestaan.

Stuur geen documentaties (m.u.v. fotos)

Reageer altijd even netjes terug.

Klantenservice: 

Heb je een (zakelijke) voorstel of vraag die alleen voor de beheerder van MeteoNederland bedoeld is? Neem dan contact op middels onderstaande contactformulier. Wij nemen z.s.m contact met u op.

Neem contact op

Adhoc 4.png

Homescherm

In één keer terug naar de startpagina waar u de reis begon?

Adhoc 4.png

STEUN ONS

Wij zijn afhankelijk van donaties om te kunnen blijven bestaan. Wilt u ons steunen?

bottom of page