top of page
Wit gras

Meer over Meteoweer.

En waarom donaties zo belangrijk zijn!

Leestijd: 3 minuten.

De wereld van weervoorspellingen. 

In de wereld van weersvoorspellingen en betrouwbare meteorologie denken wij meteen aan Meteoweer. Een non-commercieel weerbureau dat zich volledig wijdt aan het verstrekken van gratis weersinformatie, liveblogs, exclusieve weerdata, weerkaarten en weervideo's. Met een team van maar liefst 7 toegewijde meteorologen achter de schermen, is Meteoweer het snelst groeiende weerbureau en een waardevolle bron voor iedereen die afhankelijk is van nauwkeurige en betrouwbare weersvoorspellingen. Echter, (en dit hebben jullie ons waarschijnlijk al eerder horen zeggen) zijn wij helaas volledig afhankelijk van jullie, om te kunnen blijven bestaan.

Dit is onze missie:

Bij Meteoweer koesteren we een diepe toewijding aan betrouwbare weersinformatie, en dat is wat ons onderscheidt van andere weerbureaus. In een wereld waar commerciële belangen vaak de boventoon voeren, hebben wij bewust gekozen voor een oncommerciële benadering, gericht op het belang van onze gebruikers en niet op winst. Anders dan commerciële weerbureaus, hebben wij geen commerciële agenda die onze meteorologische analyse beïnvloedt. Wij zijn trots op het feit dat onze inzet volledig is gericht op het verstrekken van actuele weersinformatie, zonder enig commercieel belang dat ten koste gaat van de kwaliteit van onze voorspellingen. Hierdoor zijn onze weersverwachtingen vaak zeer accuraat, en gebaseerd op veel meer weermodellen.

24/7 Toegewijd Team: Altijd klaar voor jou! 

We begrijpen dat het weer geen kantooruren volgt, daarom staat ons toegewijde team van 7 vrijwilligers dag en nacht paraat voor al onze volgers. Of je nu midden in de nacht een weersverwachting nodig hebt of tijdens een vakantie weekend, wij zijn er om je te voorzien van de meest actuele en betrouwbare informatie. Via de mail, website, en chat weten duizenden mensen per jaar, onze gratis dienstverlening en expertise te vinden.  Los daarvan staan wij 365 dagen per jaar AAN, dan zijn wij ook bij zichtbare afwezigheid op sociale media elke dag bezig met het bestuderen van de dagelijkse weerkaarten, zodat wij jullie tijdig kunnen waarschuwen en informeren voor potentieel gevaarlijk weer. Indien er gevaarlijk weer komt schakelen wij direct over op een actieve online communicatie met onze volgers, en staat het hele team direct klaar om alle vragen van ongeruste volgers eerlijk te beantwoorden. In het geval dat er code oranje of rood van kracht is, gaat Meteoweer vaak over op een liveblog. Wij blijven dan non-stop updaten tot dat al het gevaar geweken is. Waar u misschien lekker ligt te slapen, gaan wij belangeloos voor u door, zodat u alles terug kunt lezen wanneer u weer wakker bent. 

Onze passie drijft ons. Zonder verloning!

Ondanks het gebrek aan commerciële belangen heeft Meteoweer de uitdagingen van financiering ondervonden. Alles, van het onderhouden van websites tot het betalen van de operationele kosten, wordt momenteel gefinancierd uit eigen zak. Mede om deze redenen hebben al onze vrijwilligers een vaste full-time baan naast Meteoweer. Mede daarom spelen donaties van individuen en bedrijven een grote rol in ons bestaan, want zonder deze donaties valt elk moment het doek voor ons. 

Hoe kan jij helpen?

Als Meteoweer je ooit heeft geholpen bij het plannen van je dag, je heeft geïnformeerd over naderend weer, of je simpelweg heeft verwonderd over de complexiteit van meteorologie, overweeg dan om een bijdrage te leveren aan deze waardevolle missie. Elke donatie, groot of klein, draagt bij aan het voortbestaan van Meteoweer en de voortdurende toegang tot belangrijke weersinformatie. (doneren onderaan deze pagina)

Bedankt voor jullie steun! 

Jullie donaties zijn van onschatbare waarde geweest en hebben ons geholpen om de kosten van websites, weerkaarten, liveblogs, weervideo's en andere essentiële bronnen te dekken. Zonder jullie vrijgevigheid zouden we simpelweg niet in staat zijn om onze missie voort te zetten. Wij zijn jullie zo ontzettend dankbaar! 

Maar het is ook een eeuwige strijd tegen het geld... Want ondanks jullie vrijgevigheid en gulhartigheid, is het onderhouden van een weerplatform heel erg duur! En ondanks elke éénmalige euro helpt, zijn wij het aller meest geholpen met een maandelijks terugkerende donatie, zodat wij ook in de toekomst kunnen blijven bestaan, zonder jullie lastig te hoeven vallen met vragen om donaties. 

namens het hele team van Meteoweer, 
bedanken wij iedereen voor jullie onuitputtelijke liefde, steun en support. 

EENMALIG: 
MAANDELIJKS

Homescherm

In één keer terug naar de startpagina waar u de reis begon?

STEUN ONS

Wij zijn afhankelijk van donaties om te kunnen blijven bestaan. Wilt u ons steunen?

bottom of page